Οι χρεώσεις των μεταφορικών υπολογίζονται αυτόματα στην σελίδα του Ταμείου αφού έχετε εισάγει τον ΤΚ και την περιφέρεια της διεύθυνσης αποστολής. Αναλυτικές πληροφορίες θα βρείτε παρακάτω. Σε κάθε περίπτωση θα ενημερωθείτε με email ή τηλεφωνικά από το προσωπικό μας για την εξέλιξη της παραγγελίας σας.

Σε όλη την Ελλάδα με ΕΛΤΑ:

Οι παραγγελίες μέχρι 2 κιλά επιβαρύνονται με χρέωση μεταφορικών 3€ . Αποστέλλονται είτε με ΕΛΤΑ Courier.

Για παραγγελίες άνω των 2 κιλών. Για κάθε επιπλέον κιλό τα μεταφορικά αυξάνονται κατά +1€

Χρόνος Παράδοσης

Οι παραγγελίες που καταχωρούνται μέχρι τις 11:00 π.μ. και αφορούν άμεσα διαθέσιμα προϊόντα επεξεργάζονται και αποστέλλονται από εμάς την ίδια ημέρα. Η επεξεργασία των παραγγελιών που αφορούν προϊόντα που δεν φέρουν τη σήμανση “Άμεσα διαθέσιμο” ξεκινάει την επόμενη εργάσιμη ημέρα. Οι χρόνοι παράδοσης ισχύουν από τη μέρα που παραδίδεται η παραγγελία σας στην εταιρεία courier. Με την παράδοσή της θα ενημερωθείτε με email ή τηλέφωνο από το προσωπικό μας, για να γνωρίζετε ακριβώς την ημερομηνία αποστολής της παραγγελίας σας καθώς και οδηγίες για τον εντοπισμό της.  Κατόπιν, παράδοσης.

Αφού η παραγγελία σας έχει παραδοθεί στο Courier ή την μεταφορική, για αποστολές εντός Αττικής ο χρόνος παράδοσης είναι 1 με 2 εργάσιμες. Στην υπόλοιπη Ελλάδα είναι 1 έως 4 εργάσιμες μέρες.

Κόστος αντικαταβολής:

Για αποστολή με Courier: 3€ ανεξαρτήτως μεγέθους παραγγελίας ή προορισμού.