ΠΛΗΡΩΜΕΣ

Μπορείτε να ολοκληρώσετε τις αγορές σας με οποιονδήποτε από τους τρόπους πληρωμής που σας περιγράφουμε παρακάτω:

Με χρήση πιστωτικών – χρεωστικών καρτών
  • μέσω πιστωτικών, χρεωστικών και προπληρωμένων καρτών των Visa, Mastercard, Maestro, American Express, Diners.
  • με χρήση του ηλεκτρονικού πορτοφολιού Masterpass.

Όλες οι πληρωμές που πραγματοποιούνται με χρήση κάρτας διεκπεραιώνονται μέσω της πλατφόρμας ηλεκτρονικών πληρωμών “Simplify Commerce” χρησιμοποιεί κρυπτογράφηση TLS 1.2 με πρωτόκολλο κρυπτογράφησης 128-bit (Secure Sockets Layer – SSL). Η κρυπτογράφηση είναι ένας τρόπος κωδικοποίησης της πληροφορίας μέχρι αυτή να φτάσει στον ορισμένο αποδέκτη της, ο οποίος θα μπορέσει να την αποκωδικοποιήσει με χρήση του κατάλληλου κλειδιού.

Aντικαταβολή

Πληρώνετε το αντίτιμο της παραγγελίας σας στον courier που θα σας παραδώσει τα εμπορεύματα στον χώρο σας. Η πληρωμή με αντικαταβολή έχει επιπλέον κόστος 3€ ανεξαρτήτως ποσού παραγγελίας.

Κατάθεση σε τράπεζα

Με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό της επιχείρησής μας.
Μπορείτε, εάν προτιμάτε, να εξοφλήσετε τις αγορές σας με μεταφορά (μέσω e–banking) ή κατάθεση στους παρακάτω τραπεζικούς λογαριασμούς του καταστήματος μας.

Λογαριασμός Eurobank:

IBAN ……………. Δικαιούχος: …………………

Προσοχή! Σε περίπτωση τραπεζικής μεταφοράς μέσω web banking, να επιλέξετε όλα τα έξοδα μεταφοράς να βαρύνουν τον εντολέα, δηλαδή εσάς.
Το serviceit.gr πρέπει να παραλάβει ποσό ίσο με την αντίστοιχη αξία με της παραγγελίας σας. Σε περίπτωση λάθους θα πρέπει να προβείτε σε συμπληρωματική κατάθεση.

Σαν αιτιολογία της κατάθεσης θα πρέπει να συμπληρώσετε το επώνυμο και τον αριθμό παραγγελίας σας και να μας ειδοποιήσετε μέσω τηλεφώνου(2541.10.4777) ή μέσω email στο …………

Αν δεν έχεις πραγματοποιήσει κατάθεση εντός 3 εργάσιμων ημερών η παραγγελία σου ακυρώνεται αυτόματα. Η παραγγελία σας δε θα αποσταλεί μέχρι να λάβουμε την πληρωμή σας.